Al tien jaar lang biedt Van Varik Optiek professionele oogzorg in Almelo. Een fantastische mijlpaal voor Marco van Varik, die kan terugkijken op een prachtige periode. “De tijd is echt voorbijgevlogen.”

Van Varik Optiek 10 jaar!

Om het tienjarig bestaan te vieren én als blijk van waardering voor het vertrouwen in ons, geeft Van Varik Optiek graag wat terug. Vanaf 1 april tot 17 april kosten alle monturen slechts één euro en met een draai aan het rad heeft u kans op nog meer leuke kortingen. Met als klap op de vuurpijl kans op 25% extra korting op de glazen.

Van Varik Optiek rad alle monturen 1 euro

Extra actie:

Maak een foto van je nieuwe uitgekozen bril. Zet deze op Facebook. Dan maak je kans om je aankoopbedrag weer terug te krijgen. Eind april loten we iemand uit de berichten.

10 jaar geleden

Tien jaar geleden begon Marco zijn eigen onderneming als zelfstandig opticien. In de voorgaande 15 jaar leerde hij de fijne kneepjes van het vak bij grote ketens en zelfstandige optiekzaken. Hij ervoer dat het niveau van deskundigheid en kwaliteit op gebied van oogzorg nogal kon verschillen. “Ik had eigenlijk altijd al de ambitie om iets voor mezelf te beginnen”, legt Marco uit. Toen de gelegenheid zich voordeed, waagde hij de stap. Door als zelfstandige te werken kan Marco precies de oogzorg bieden zoals het hoort te zijn: persoonlijk en deskundig.

Pieter-Jan en Marco van Varik Optiek
Zijn kennis, ervaring en de wil om mensen te helpen neemt hij dagelijks mee naar zijn eigen zaak. “De klant staat bij ons voorop. Ik vind het belangrijk om een zo goed mogelijke oplossing voor het zichtprobleem te bieden. Bij ons gaan ze altijd met een oplossing de deur uit waarmee ze verder kunnen.” Vijf jaar geleden is Van Varik Optiek verhuisd naar het huidige winkelpand. Pieter-Jan begon als zaterdaghulp en is inmiddels gediplomeerd opticien.

Vanaf het begin wisten mensen Marco te vinden en dat is nog altijd zo. “Mijn klanten van toen, zie ik nu na tien jaar nog steeds. Dat waardeer ik heel erg. We ontvangen ook veel nieuwe klanten. Ik wist niet hoe het zou lopen, maar ik ben altijd uitgegaan van mijn eigen kracht. Wij blijven innoveren om het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Tegelijkertijd blijven wij de ‘kleine’ vertrouwde opticien. “Wij houden van een persoonlijke benadering. Wie bij ons komt, treft of mij of Pieter-Jan, zo hebben klanten altijd een vertrouwd gezicht.”